"seeing what everyone else has seen and thinking what no one else has thought"

- Albert von Szent-Gyorgyi -

Офиси & Складове

Табако Импорт ООД разполага с четири офиса в рамките на България. Главният офис се намира в центъра на София на една от най-динамичните улици в града. Другият офис в София се намира в близост до околовръстния път, което го прави идеален за дистрибуционна дейност. В Пловдив и Варна, следващите по големина градове в България, се намират още два офиса. Всеки един от тях има склад, и благодарение на удобното им разположение и добрата пътна инфраструктура, са идеални за местна дистрибуция.

Развитие

Фирмата се стреми към иновации и подобряване на текущата дейност, както и развитие на нови дистрибуционни услуги. Ако имате продукт, който се нуждае от нашите услуги, можете да прегледате презентацията на компанията. Ако имате въпроси или искате да направим съвместен бизнес, не се колебайте да се свържете с нас.

 • Свалете презентацията ни от тук
 • Онлайн Поръчки

  Ако сте част от клиентската ни мрежа, можете да направите заявка за нашите продукти от линка по-долу. Ако имате желание да работите с нас или да използвате онлайн системата ни, моля свържете се с нас, за да обсъдим възможностите.

  Онлайн поръчки

  За нас

  Табако Импорт ООД е фирма, дистрибутор и търговец на едро от две хиляди и пета година.

  Нашите цели

  Фирмата работи за дългосрочен успех. Целта ни е да развием и поддържаме добра позиция на пазара, която да ни осигури добро име като дистрибутор. Постоянната ни цел е да увеличаваме пазарния си дял и да се утвърдим като предпочитаната фирма за дистрибуция на тютюневи продукти. В момента фирмата се развива и в други области на дистрибуцията като храни и напитки.

  Защо нас?

  Ние ценим нашите партньори, марки, клиенти и служители. Заедно правим така, че винаги да обслужваме общите интереси, което смятаме за най-печеливш модел.

  Работим с много различни видове клиенти, включително с летищата в София и Варна. Имаме три склада в най-големите градове в България, които са позиционирани на перфектните места, за да подсигурят най-ефективната дистрибуция.

  Покритие

  Мрежата ни за директна дистрибуция работи с повече от 4500 клиента, включвайки някои от най-големите фирми в България.

  Нашата мрежа от търговци на едро, работи със 20000 клиента, което представлява 94% покритие на цялата страна.

  Products

  Табако Импорт ООД работи с едни от най-големите имена в тютюнения и алкохолния бизнес. Това са нашите ексклузивни партньори:


  Фирмата работи също с: Imperial Tobacco, Phillip Morris, British American Tobacco, Arnold Andre, Scandinavian Tobacco Group, Mac Baren Tobacco, Toscano, Mtel, Vivacom, Nestle and others.

  Кариери & нашият екип

  Търсите ли си работа свързана със дистрибуция и логистика? Вижте дали фирмата ни назначава тук.  Нашият екип & история


  Табако Импорт ООД е създадена през 2005г. Тя е наследник на Агрософт ООД (създ. през 1991г.). И двете фирми са основани от Николай Вълчанов и Боян Иванов . Основната им дейност по това време е да предоставят тютюневи изделия на безмитни магазини. През 2007 г, когато България се присъедява към Европейския съюз, дейността на безмитните магазини е спряна. За да може фирмата да продължи да съществува, Табако Импорт ООД започва работа на вътрешния пазар като дистрибутор и търговец на едро. Днес фирмата разполага с 64 служители в четири офиса в страната и работи с над 24 партньорски фирми, за да гарантира максимално покритие на пазара на тютюн в България . Болкан Едвъртайзинг & Дистрибюшън ООД е дъщерна компания на Табако Импорт ООД.

  Контакти

  София


  Офис "Г.С.Раковски"
  tel: +359 2 426 28 99
  tel: +359 2 426 14 42

  Офис "Боила"
  tel: +359 2 917 56 57
  tel: +359 2 917 56 58
  fax: +359 2 917 56 60

  Пловдив


  tel:+359 32 942 071
  fax:+359 32 50 25 28

  Варна


  tel:+359 52 50 10 49
  fax:+359 32 94 20 70

  Име:

  Мейл:

  Съобщение: